ads

ads

ads

ads

نظرسنجی

آیا شما موافق جدایی مهدی مهدوی کیا از پرسپولیس هستید؟
 

 



گلزنی در 15 دقیقه ابتدایی در دستور کار شاگردان دنیزلی مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
مشاهده :388 بار
اخبار مربیان
نوشته شده توسط پویا نوایی   
دوشنبه, 26 دی 1390 ساعت 13:21

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس به هیچ عنوان قصد تغییر سیستم در بازی امروز را ندارد.

 

در جریان پیروزی 4-1 پرسپولیس مقابل شاهین در ورزشگاه آزادی، مصطفی دنیزلی با یک سیستم تهاجمی سه مهاجم را از ابتدا در ترکیب تیمش قرار داده بود و 2 هافبک بازیساز مهاجمین این تیم را تغذیه می کردند.

 

با درخشش علی کریمی و محمد نوری، بازی بدون توپ وحید هاشمیان و خلاقیت غلامرضا رضایی و مهرداد اولادی، شاگردان دنیزلی در همان 20 دقیقه نخست سه بار دروازه شاهین را فتح کردند.

 

 

در حالی که عده ای اعتقاد دارند دنیزلی در بازی خارج از خانه مقابل شهرداری با 2 هافبک دفاعی به میدان خواهد رفت، سرمربی پرسپولیس هیچ تصمیمی برای تغییر سیستم بازی تیمش ندارد.

 

سرخپوشان امروز هم با سیستم 3-3-4 مقابل شهرداری قرار خواهند گرفت و حسین بادامکی تنها عنصر تدافعی پرسپولیس خواهد بود که در مواقع لزوم تا پشت محوطه جریمه حریف اجازه پیشروی دارد.

 

مصطفی دنیزلی قصد دارد در همان 15 دقیقه نخست مسابقه با یک گل زود هنگام حریف را از نظر روانی تحت فشار قرار داده و با استفاده از سرعت رضایی و اولادی، در ضد حملات تیر خلاص را به تیم تبریزی شلیک کند.

 












مطالب مشابه:


اضافه‌ كردن نظر

مسئولیت محتوای نظرات این صفحه بر عهده ارسال کننده حقیقی بوده و ارتباطی با صاحبان سایت ندارد.