:::PerspolisNews.com::: مرجع خبري پرسپوليس
:::PerspolisNews.com::: مرجع خبري پرسپوليس
  ورود or عضویت::  صفحه اصلي  ::  دانلود فايل  ::  پنل كاربري  ::  انجمن هاي هواداري  ::  
Perspolisnews.com :: نمايش موضوعات - درد دل شما هرچی میخواهی بگو

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري 
 مشخصاتمشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستمورود به سيستم 
`

درد دل شما هرچی میخواهی بگو
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

Perspolisnews.com صفحه اول انجمن -> صحبت هاي هواداران

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
10 شهريور ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 107
محل سكونت: tehran

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 23 خرداد ماه ، 1387 18:05:04    موضوع مطلب: درد دل شما هرچی میخواهی بگو پاسخ همراه با اعلان

در این قسمت صحبتهای خودتون رو با مدیرعامل مربیان بازیکنا هوادارا بقیه اعضای سایت و غیره یا حتی دردل های خودتون رو مطرح کنید. این بخش رو برای این درست کردم که تاپیکی توی تالار ندید که بهش پاسخی داده نشه و زود از رتبه اش بیاد پایین
برای شروع صحبت های بعضی از کابرا رو از تاپیکشون حذف و به اینجا منتقل میکنم(مدیران هم در اینده همین کار رو بکنن)

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

10 شهريور ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 23 خرداد ماه ، 1387 18:09:28    موضوع مطلب: آقاي كاشاني زمان رو از دست نده پاسخ همراه با اعلان

beckhamنوشته:
متاسفانه آقاي كاشاني كه حالا خيلي هم ادعا دارن كه يك مدير مجرب و صادق هستن با اين پا و اون پا كردن و معرفي نكردن سرمربي تيم داره زمان رو از دست مي ده . در حالي كه پرسپوليس بعد از سال ها مي خواد بره آسيا و از اعتبار فوتبال ايران دفاع كنه من نمي دونم اين دست و اون دست كردن ها چه معنايي داره ! مطلب بعدي در مورد سقف قرار داد بازيكن هاست به نظر شما امسال كه ما بايد بريم آسيا بايد اين برنامه ها رو پياده مي كردن تا همه ي بازيكناي خوب رو از دست بديم ؟ يعني نصرتي حاضره با 170 ميليون بازي كنه ؟ واقعا به نيكبخت بالاي 200 ميليون نمي دن ؟ حيف نيست خليلي به خاطر اين طرح بيخود از دست بره ؟ كدوم بازيكن خوب ليگ ايران حاضر مي شه با اين سقف قرار داد تو پرسپوليس بازي كنه ؟ آقاي كاشاني اين برنامه شما شايد خيلي خوب بوده ولي الان كه پرسپوليس بايد بره آسيا وقت اجراي اين طرح ها نيست !

بازگشت به بالا

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

10 شهريور ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 23 خرداد ماه ، 1387 18:10:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ak1_2004 نوشته:
بابا كلا با امودن علي آبادي و اون طرح مسخره مربي داخلي و همه چيز داخلي ريده بود به فوتبال مملكت !
اينم يكي از همون طرح ها هست كه مي رينه به فوتبال تيم ما !
آقاي كاشاني قبل از قهرماني ادعاي ... داشت حالا كه اينجوري مي كنه !
من تا همين هفته پيش به هر چيزه كاشاني اعتقاد نداشتم به ايمانش اعتقاد داشتم ! اما با سفر تفريحي ايشون در ايام فاطميه و رحلت امام ( بالاخره ايشون يك شخصيت مذهبي هم هستند - كاشاني ) به شمال فهميدم كه اين آقا جز ريا و جاي مهر رو پيشونيش هيچي نداره !
استيلي گفته تمام شرايطم مثل قطبي هست ! پس چرا مي شه باسه استيلي محيي كرد اما براي قطبي نمي شد !!!!

بازگشت به بالا

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

10 شهريور ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 23 خرداد ماه ، 1387 18:12:28    موضوع مطلب: عضو هيات مديره يا جاسوس ابي ها پاسخ همراه با اعلان

ali26 نوشته:
اين مرتيكه فكر كرده كيه كه هر غلطي كه دلش مي خواد مي كنه گورتو گم كن گم شو برو همون استقلالت

بازگشت به بالا

maryjk
پرسپوليسي
پرسپوليسي

15 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 11

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 02:42:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من تازه عضو شدم . از هيچي جز قهرماني پرسپوليس خبر ندارم .
دوست هم دارم تو خماري همين قهرماني بمونم . اونقدر توي اين شش سال بدي ديدم كه دوست ندارم به جز قهرماني به چيز ديگه اي فكر كنم . دوست ندارم با حكم كميته انضباطي همينم از دست بدم .
جشن قهرماني هم براي مني كه دخترم هيچ فايده اي نداره چون شنيدم كه نميتونم توش شركت كنم . من از استيلي تنها به عنوان بازيكن خوشم مياد نه چيز ديگه . كاش دنيزلي بود . كاش هنوزم ...

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

hamed_mka
پرسپوليسي
پرسپوليسي

9 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 52
محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 04:38:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

هيچ چيز جز درد و دل ندارم

ولي چه كنم كه اگه بخوام بنويسم يه سايت جدا بايد باز بشه !

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

hamedperspolisi
پرسپوليسي
پرسپوليسي

4 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 06:35:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بابا اين مدير سايت چه آدمه پايه ايه.بابا دمت گرم ادمين.
اين دو حروم زاده را از باشگاه پرت كنيد بيرون:1) (حسن كچله قاطمه) Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad :evi 2) (سگ ولگرده استقلاليه عوضي(بيادي ريشو ي پشمالو )) Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

بازگشت به بالا

geladiyator
پرسپوليسي
پرسپوليسي

18 خرداد ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 06:53:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

واقعا موندم چي بگم رفتن با شكوري داخلي بستن بعد ولش كردن في امان الا..اون بد بختم ديد از كاشاني ديگه خبري نشد رفت استقلال.اخه يكي بگه تيمي كه فصل بعد بايد 3 تا جام بگيره اينقدر بايد وقت تلف كنه ولي تيمي مثل ملوان تقريبا تيمشو بسته و 2 هفتست تمريناش شروع شده.هميشه تا بوده كار ايراني جماعت همين بوده من دارم از صميم قلب ميگم از اينكه ايرانيم متا سفم

بازگشت به بالا

beckham
آخر پرسپوليسي

20 اسفند ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 737
محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 07:19:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درد دل زياده از كجاش بگم ؟ هنوز خيلي نگذشته از اون موقع هايي كه هر سال يا يه سال در ميون قهرمان ليگ مي شديم و هر سال حداقل يه جام مي گرفتيم . حالا بعد از 7 سال كه بالاخره قهرمان شديم و داريم مي ريم آسيا اين بازي ها درست شده . سرمربي موفق تيم كه دانش و بخصوص شخصيتش خيلي خيلي از فوتبال ما بالاتره به خاطر بازي هاي سياسي و مافيايي عده اي معلوم الحال و تازه به دوران رسيده مثل استيلي به راحتي هرچه تمام تر مجبور مي شه از اين تيم بره . بعد تازه فريب افكار عمومي شروع مي شه و آقايون هر روز يه اسم مطرح مي كنن در حالي كه از اول هم معلومه كه استيلي سرمبي پرسپوليس . كاري كه فصل گذشته هم بعد از شكست استقلال اهواز استيلي مي خواست شروع كنه و به هدفش نرسيد كه معتقدم اگر استيلي اون موقع مربي مي شد ما هنوز در حسرت يك جام داشتيم مي سوختيم . نظر سنجي شما در باره مربيگري استيلي خودش گوياي همه چيز . موازي با اين جريانات ماجراي مسخره سقف قرار داد بازيكنا رو راه ميندازن تا به جاي اينكه تيم درست تقويت بشه پول هاي ميلياردي بره تو جيب عده اي خاص و همه ي بازيكناي خوبمون رو مثل مربي خوبمون از دست بديم و تازه نتونيم جايگزين هاي مناسبي هم براشون پيدا كنيم . و حالا آقاي بيادي خوك سفت مي خواد تاريخ مملكت رو هم نابود كنه و اسم باشگاه رو بزاره پيروزي !!! آقاي بيادي تو از يه زالو هم كثيف تري پس گورتو كم كن برو به تيم محبوبت استقلال . ماجراي كثر شش امتياز كه مي شد جلوش رو گرفت ولي بازم براي اينكه كاشاني به مردم ثابت كنه انصاري فر آدم بدي بوده اقدام به موقع نكرد تا ننگ كسر شش امتياز كه براي هر امتيازش امثال من هوادار خون دل خورديم پيش بياد و بعدش ماجراي تلاش مصلحتي باشگاه براي بازگشت شش امتياز ! و در نهايت اينكه همه ي هوادارا بايد بدونن كه پرسپوليس و به طور كلي ورزش در ايران ماهيت خودش رو از دست داه و كاملا سياسي شده و افتاده دست عده اي خاص فقط براي اينكه جيباشون رو پر كنن و فردا تو خيابون هاي لس انجلس و يا تو جزاير قناري با بوگاتي ويرون ويراژ بدن ! متاسفم براي خودم و همه هوادارا كه فقط بايد خون دل بخوريم تمام زندگيمون كار كنيم و فقط دلخوش به پرسپوليسي باشيم كه يه عده مثل بختك دارن نابودش مي كنن . خدايا تو يه كاري بكن ... نزار ظلم پايدار بمونه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

geladiyator
پرسپوليسي
پرسپوليسي

18 خرداد ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 09:44:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به عنوان يه هوادار قرمز خواهشمندم اگه ميخواين درد دل كنين از گفتن كلمات و الفاظ زننده خودداري كنين چون واقعا در شان و شخصيت طرفداران سرخ هميشه قهرمان نيست از همتون ممنونم عزيزان Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

بازگشت به بالا

ak1_2004
برو بچ قديمي

8 شهريور ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 198
محل سكونت: همین جا

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 خرداد ماه ، 1387 23:57:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

از درد دل فقط يه كلمش مونده كه مي تونم بگم ! ما بقي به قول دوسسمون خودش يه سايت مي خواد ! اون كلمه هم اينه :
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

ahmadkhan
پرسپوليسي
پرسپوليسي

12 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 31

ارسالارسال شده در: شنبه، 25 خرداد ماه ، 1387 16:12:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باور کنین زمان داره از دست می ره استقلال داره بازیکنا رو می گیره بعد اقای کاشانی داره دست دست می کنه یا سقف قرارداد تعیین می کنه یا این یارو بیادی بی شعور ارزوی قهرمانی اس اسو می کنه.خاک بر سرت بیادی

بازگشت به بالا

keyvan
برو بچ قديمي

21 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 147

ارسالارسال شده در: شنبه، 25 خرداد ماه ، 1387 19:22:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فقط دوست دارم گريه كنم !!
چرا آخه ؟ چرا ما اينقدر بدبختيم ؟
چرا پول نميدين ؟ معلومه كسي نمياد قرارداد ببنده .
نكنه ميخوايم تو آسيا با عبدي و خير خواه و . . . . بازي كنيم .
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. . . . يا منو از رو زمين بردار راحتم كن يا پرسپوليس رو دوباره همون توفانه سرخه آسيا كن !!!

بازگشت به بالا

Aidin
پرسپوليسي
پرسپوليسي

12 ارديبهشت ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 5

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 26 خرداد ماه ، 1387 09:24:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شدیم وسیله سوءاستفاده یه مشت آدم که فقط و فقط دنبال منافع خودشون هستن و چیزی از حال هوادار و ملت ایران نمیدونن . همونهایی که برای رسیدن به پستهای فعلیشون همه جور کاری کردن .هرکاری تونستن کردن و چقدر ماهواداران رو خون به دل کردن تا خودشون بیان و بشن همه کاره بزرگترین تیم آسیا . حالام که تیم قهرمان شده همه چیز رو به نام خودشون ثبت کردن و هرروز یه بازی سرملت در میارن . یکی هر روز استعفا میده تا حرف خودشو به کرسی بشونه . از بیادی هم نگیم بهتره که همه میدونن چقدر از مرحله پرته . استیلی با چه تجربه ای میخواد پرسپولیسو تو سه جام موفق کنه ؟ دلم برای خودم و جوونیم و جوانهایی مثل خودم میسوزه که حتی فوتبال و پرسپولیس ما رو هم یه مشت ....... دارن ازمون میگیرن . ما آلت دست شدیم فقط برای فریاد زدن و هوراکشیدن مارو میخوان . موقعی که اعتراض میکردیم آدم نبودیم . احساس بدبختی میکنم تو این مملکت

بازگشت به بالا

kami
پرسپوليسي
پرسپوليسي

27 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3
محل سكونت: belgium

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 27 خرداد ماه ، 1387 12:18:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

kashki in adamhaye siasi gooreshoon ro gom konan va sayehe nahseshoon az sare varzesh va makhsoosan fotbal pak beshe vaghean dige halam be ham mikhore az inhame kesafat bazi va siasi kari too varzesh.aghaye ali abadi lotfan harche zodtar goretoon ro gom konid va berid bemirid ham khodet va ham daro dasteye kesafatet

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

Perspolisnews.com صفحه اول انجمن -> صحبت هاي هواداران

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ - 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي
صفحه 1 از 9

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

:: Farsi Theme By Onlyperspolis.com ::