مصاحبه ها

تلاش جالب بیرانوند: اجازه بدید دو ساعت بخوابم!

علیرضا بیرانوند روز و شب این روزهای خود را با فیزیوتراپ پرسپولیس سپری می‌کند.

علیرضا بیرانوند در ماه‌های اخیر دچار تراژدی مصدومیت در تیم ملی شده و در دو بازی آخر خود با آسیب‌دیدگی در همان نیمه اول تعویض شده است. کشیدگی عضله پای بیرانوند در بازی مقابل بلغارستان نگرانی شدیدی را در اردوگاه سرخ ایجاد کرد و با توجه به این‌که پرسپولیس این فصل گلر دو جذب نکرده، این التهاب چند برابر هم شده است.

بیرو این روزها شبانه‌روز با فیزیوتراپ پرسپولیس در ارتباط است و تمرینات ویژه خود را به‌طور اختصاصی دنبال می‌کند تا بازی برابر یاران رونالدو را از دست ندهد.

بیرانوند با انتشار استوری جالبی خطاب به فیزیوتراپ پرسپولیس نوشت: ممنونم واسه زحمت‌هایی که می‌کشی تا به بازی برسم. لطفا بذار دو ساعت بخوابم.

هواداران پرسپولیس بسیار امیدوار هستند که گلر ملی‌پوش تیم‌شان به بازی النصر برسد و او را در اولین بازی آسیایی داشته باشند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس

شاید خیلی ها مخالف نظرم باشند ولی فقط میخواد خودش رو محبوب دل هواداران بکنه ولی کور خونده بعد از اتفاقات نقل و انتقالات دیگه مثل قبل محبوب نمی شی.
و باورم نمیشه که با سیزده میلیارد موندی
مطمئنا زیر ۳۰ تا نگرفتی وگرنه ما بازیکنی نگرفتیم که بودجه نقل و انتقالاتی تموم شد.
بقیه هم همینطور.

مسی

یه زمانی بازیکن رقیب بار کمکی میشد واسه تیم رقیبش توی آسیا تا نماینده ایران در آسیا نتیجه بگیره ولی الان سپاهان میاد بیشتر از نیازش همه مهاجمان رقبا رو جذب می‌کنه تا رقبا رو ضعیف کنه تا قهرمان بشه چون زورش نمی‌رسه . هم پول بیت المال از بین میره هم نماینده ایران در آسیا ضعیف باشه مهاجم نداشته باشه ضمنا مجبور بشه پول بده از خارج بازیکن بگیره . هیچ نهادی هم رسیدگی نمیکنه حتی فدراسیون و وزارت ورزش باید جلوشونو می‌گرفت

Nimakk

تیم اول ایران ینی یک دروازه‌بان دوم نداره؟!

حسین

انشاءالله با این پشتکارت حتما میرسی