انصاری فرد : هیچ گزینه ای را به جز دنیزلی اعلام نکرده ام / با کریمی مذاکره می کنیم
مرجع خبری پرسپولیس :مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران با بیان اینکه به زودی سرمربی این تیم معرفی می شود،گفت: تاکنون نام هیچ گزینه ای به جز مصطفی دنیزلی اعلام نشده است .
انصاری فرد گفت: تنها گزینه ای که به طور رسمی برای هدایت پرسپولیس اعلام کرده ام مصطفی دینزلی بود که با تیم قبلی قرارداد خود را تمدید کرد و حضور وی در پرسپولیس منتفی شد .
وی تصریح کرد: گزینه هایی که از قول من در رسانه ها اعلام می شود،درست نیست و تا روز آخر هم که سرمربی مشخص می شود نام کسی را مطرح نخواهم کرد .
وی در پاسخ به این سوال که بازیکنان جدید را با نظر چه کسی جذب می کنید هم گفت : پیشتر با وینگادا درباره جذب بازیکنان مذاکرات خوبی داشته ام و نقاط ضعف تیم به خوبی بررسی شد ؛ حتی وینگادا اعلام کرد،پرسپولیس باید در چند پست بازیکن بگیرد .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت : همچنین چند جلسه هم با خوردبین و کریم باقری درباره جذب بازیکنان داشتم و نظر بسیاری از کارشناسان را هم برای این کار دریافت کردم .
عباس انصاری فرد تاکید کرد: اگر بخواهیم منتظر باشیم تا سرمربی مشخص شود دیگر بازیکنی باقی نخواهد ماند و بازیکنانی را خواهیم گرفت که برای هر مربی سودمند باشند .
وی گفت : تاکنون تنها بازیکنی که از پرسپولیس جدا شده توره است که بدون هماهنگی با باشگاه از تیم رفته است و پس از بازگشت تیم ملی با علی کریمی و دیگر بازیکنان پرسپولیس برای ثبت قرارداد مذاکره خواهیم کرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران تاکید کرد: از سازمان تربیت بدنی و منابع دیگر هزینه های پرسپولیس را تامین خواهم کرد.