اخبار باشگاه

حضور مهاجراني و جستجوي كرانچار براي تماشاي فيلم

مرجع خبری پرسپولیس : حشمت مهاجراني، مدير فني تيم فوتبال استيل‌آذين در اردوي امارات تيم پرسپوليس حضور يافت و با بازيكنان به ويژه كريم باقري ديدار و گفت‌وگو كرد.

*معاون كنسولگري ايران در امارات پس از چند روز سرانجام عصر امروز با مسئولان و بازيكنان باشگاه پرسپوليس ديدار و گفت‌وگو كرد.

*زلاتكو كرانچار، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به دنبال فيلم بازيكنان ملي‌پوش اين تيم است تا بازي اين بازيكنان برابر بحرين را مورد ارزيابي قرار دهد.

*بعد از ديدار برابر النصر امارات و درگيري به وجود آمده پس از بازي، حسين عبدي، مربي تيم و كرانچار در پشت درهاي بسته به صورت خصوصي با بازيكنان صحبت و آنان را به آرامش دعوت كردند.

*صبح امروز مسئولان باشگاه النصر امارات قرار بود به محل تمرين تيم پرسپوليس در باشگاه ايرانيان بروند تا در خصوص هزينه‌هاي مربوطه صحبت كنند، اما آنها حضور پيدا نكردند

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها