اخبار پرسپولیس

دو پیروزی برای نوجوانان و نونهالان پرسپولیس

خبرگزاری پرسپولیس :  تیم‌های نوجوانان و نونهالان پرسپولیس به دو پیروزی در چارچوب رقابت‌های آسیاویژن دست پیدا کردند.

سرخپوشان نوجوان با نتیجه دو بر صفر برابر پارسیان به پیروزی رسیدند. گل‌های این بازی را علی میر و امیر باصری به ثمر رساندند.

سعید تهرانی‌نژاد سرمربی سرخپوشان با اعلام این مطلب گفت: دوشنبه یا سه‌شنبه باید بازی عقب افتاده خودمان برابر تیم توحید را انجام بدهیم. منتظر اعلام برنامه هستیم و ساعت ۱۴ روز جمعه هم در ورزشگاه امام رضا (ع) برابر تیم فرخی باقرشهر قرار می‌گیریم.

و اما پنجشنبه گذشته تیم نونهالان پرسپولیس هم با گل شهاب رشنو به پیروزی یک بر صفر برابر تیم راه آهن دست پیدا کرد.

فرامرز سلطانی با اعلام این مطلب گفت: سه هفته دیگر با استقلال بازی داریم. در بازی رفت، پیروزی حق ما بود که این بازی یک بر یک تمام شد. اینبار نمی‌خواهیم فرصت را از دست بدهیم.