شعار هواداران پس از گل نیز فروکش نکرد
مرجع خبری پرسپولیس : پس از پایان بازی در نیمهی نخست، احمدرضا عابدزاده به سمت بازیکنان این تیم رفت و به برخی بازیکنان از جمله خیرخواه به شدت اعتراض کرد. همچنین هدایتی رییس هیات مدیرهی باشگاه نیز برای صحبت با بازیکنان به رختکن پرسپولیس رفت.
در این بین درگیریهایی میان تماشاگران رخ داد که حتی برخی از آنها به ضرب و شتم یکدیگر پرداختند.همچنین یک تصویربردار و یک عکاس نیز در کنار زمین با یکدیگر درگیر شده و همدیگر را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
شرایط ورزشگاه در آغاز نیمهی دوم و با وجود گلزنی تیم فوتبال پرسپولیس همچنان ملتهب است و حتی پس از گل محسن خلیلی هم تماشاگران خواهان کنارهگیری عباس انصاریفرد هستند.
نیروهای ویژهی امنیتی در مقابل سکوهای تماشاگران مستقر شدهاند. مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال، عزیزمحمدی رییس سازمان لیگ، حمید استیلی و علیاکبر استاداسدی به همراه اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از نزدیک این بازی را در ورزشگاه آزادی نظاره میکنند.
تماشاگران در آغاز نیمهی دوم با تشویقهای خود خواهان حضور نیکبخت در زمین بازی بودند و در زمان حضور این بازیکن در زمین به شدت او را تشویق کردند.