محسن خلیلی: گل من را به نام بادامکی بنویسید
مرجع خبری پرسپولیس: مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بعد از خوشحالی هواداران، بیشتر از هر چیز برای بازگشت بادامکی به روزهای خوب اش و آشتی هواداران با حسین خوشحالم.
لیاقت این برد را داشتیم. این برای نخستین بار بود که این ترکیب در کنار هم قرار میگرفت و امیدوارم در بازیهای آینده هماهنگی بیشتری به وجود آید.
محسن خلیلی بعد از بازی با مس افزود: از اعتمادی که سرمربی تیم به من داشت خوشحالم و امیدوارم جواب این اعتماد را داده باشم. مس بسیار دونده و خوب بازی کرد، اما ما برای پیروزی در این بازی هم قسم شده بودیم و راهی جز شکست دادن این تیم نداشتیم.
خلیلی با اشاره به گلی که در این بازی به ثمر رساند، گفت: این گل حاصل یک کار تیمی و ثمره زحمت تمامی بچه ها بود اما دوست دارم آن را به اسم بادامکی بنویسید. پاس فوق العاده او کار را برای گل زنی من بسیار آسان کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمیکنید برای هماهنگ شدن کمی دیر باشد، گفت: کاری است که شده و اتفاقی است که افتاده. باید تلاش کنیم تا از این پس نتایج دلخواه کسب شود.
خلیلی دربارهی نیمکت نشینیهایش در نیم فصل نخست هم گفت:
باید به نظر کادرفنی احترام گذاشت. دوست ندارم به عقب برگردم. در نیم فصل نخست مصدومیتهای پیاپیای داشتم. عوامل زیادی دست به دست هم داد که نتوانم در نیم فصل نخست بازی کنم. باید به آینده نگاه کنم. خوشحالم که بازگشت خوبی داشتم و توانستم جواب اعتماد کرانچار را بدهم.
وی افزود: مشکلاتی که در نیم فصل اول وجود داشته در ترکیب تیم از بین رفته است. در نیم فصل نخست فشار زیادی روی ما بود اما، با توجه به جلسات مکرری که کادرفنی با مدیریت برگزار کرد، این عیبها برطرف شده است و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.