محمد : برای دیدار با صبا مشکلی ندارم
مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: مصدومیتم برطرف شده و چند روزی است که با تیم تمرین می کنم و هیچ مشکلی برای بازی با صبا ندارم.
علیرضا محمد خبرنگاران افزود : در وضعیت خوبی قرار داریم و بازیکنان با انگیزه کامل در تمرینات حضور پیدا می کنند تا بتوانیم در این فصل ناکامی فصل گذشته را جبران کنیم.
وی ادامه داد: در این بازی خوشبختانه برای اولین بار در حضور هوادارانمان به میدان می رویم و این موضوع برای ما خیلی مهم است که می توانیم از حمایت آنها بهره مند شویم، هواداران سرمایه اصلی باشگاه هستند و حضور آنها قوت قلبی برای ماست، من از آنها می خواهم جمعه به استادیوم بیایند و شاهد برد تیم محبوب خود باشند.
محمد تصریح کرد: مصدومیتم برطرف شده و چند روزی است که پا به پای سایر بازیکنان تمرین می کنم و آماده بازی هستم و برای بازی با صبا نیز هیچ مشکلی ندارم و اگر کادرفنی صلاح بداند با تمام توان در خدمت تیم هستم.
محمود افزود : هدف تیم در این فصل قهرمانی است و به چیزی جز این فکر نمی کنیم و به خاطر این موضوع برای ما تفاوتی ندارد که با چه تیمی بازی می کنیم مهم برای ما کسب سه امتیاز بازی هاست.