
نتایج مسابقات هفته ششم کالچو ایتالیا
هفته ششم لیگ فوتبال ایتالیا با برگزاری ۷ دیدار پیگیری شد. در هفته ششم لیگ فوتبال ایتالیا ناپولی با پیروزی در زمین سمپدوریا جایگاه خود در رده دوم را نگه داشت.
در مهمترین دیدار این هفته ناپولی و سمپدوریا که تیمهای دوم و سوم جدول رده بندی بودند در کاموناله لوییجی فراریس با یکدیگر روبهرو شدند که در پایان ناپولی با نتیجه یک بر صفر در زمین حریف به پیروزی رسید. ادینسون کاوانی در دقیقه ۶۸ تنها گل تیم میهمان را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه سمپدوریا کرد تا این ناپولی پیروز میدان باشد. شاگردان والتر ماتزاری با این برد ۱۶ امتیازی شدند و هم امتیاز با یوونتوس صدر نشین در رده دوم جدول رده بندی باقی ماندند.
در آخرین دیدار هفته ششم کالچو ایتالیا «نراتزوریها» (اینترمیلان) از ساعت ۲۲:۱۵ یکشنبه به وقت تهران به استقبال از حریف فلورانسی در ورزشگاه «جوزپه مهآتزا» رفتند که در پایان ۲ بر یک پیروز شدند.
در این جدال مردان «آندرا استراماچونی» در دقایق ۱۷ و ۳۴ توسط دیگو آلبرتو میلیتو (پنالتی) و آنتونیو کاسانو به گل رسیدند. در نقطه مقابل تک گل فلورانسی ها توسط روملو در دقیقه ۴۰ زده شد.
راهراهپوشان میلانی که تا قبل از این بازی با ۹ امتیاز در رده پنجم جدول جای داشتند، با ۱۲ امتیاز تا پله سوم صعود کرده و پس از یوونتوس (۱۶ امتیاز، میانگین گل زده ۱۲+) و ناپولی(۱۶ امتیاز، میانگین گل زده ۱۰+) جای گرفتند.
*نتایج ثبت شده در روز یکشنبه به این شرح است:
آتالانتا یک – تورینو ۵
گلها: جرمن دنیس ۲۸ برای آتالانتا،رولندو بیانکی ۳۸ و ۷۶، الساندرو گازی ۶۲، الن استوانوویچ ۶۶، دنیلو آمبروزیو ۷۳ برای تورینو
بولونیا ۴- کاتانیا صفر
گلها: گوارنته ۱۹، جیلاردینو ۴۰ و ۶۱، کونه ۹۰ برای بولونیا
کالیاری یک – پسکارا ۲
گلها:پینیا ۸۲ برای کالیاری، ترلیزی ۵۰، ویس ۷۶ برای پسکارا
لاتزیو ۲ – سیینا یک
گلها: ادرسون ۱۸، لدسما ۳۸ برای لاتزیو، پکی ۹۰ برای سیینا
پالرمو ۴ – کیهوو یک
گلها:میکولی ۱۳ و ۵۹ و ۸۲، جیورجی ۸۰ برای پالرمو، ریگونی ۲۸ برای کیهوو
سمپدوریا صفر- ناپولی یک
گل: ادینسون کاوانی ۶۸ (پنالتی)
اودینزه صفر – جنوا صفر