اسلایدرنقل و انتقالات پرسپولیس

پرسپولیس در آستانه رونمایی از خرید جدید

مسئولان پرسپولیس برای رونمایی از کسری طاهری منتظر صدور رضایت نامه او از روبین‌کازان هستند.

کسری طاهری اگرچه با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق کامل رسیده و قرارداد داخلی هم امضا کرده، اما تا زمانی که رضایت باشگاه روبین کازان روسیه توسط سرخ‌پوشان جلب نشود حق بازی برای پرسپولیس را ندارد.

از قرارداد کسری با روبین کازان دو فصل دیگر باقی مانده و مدیران باشگاه پرسپولیس با توجه به بالابودن رقم درخواست باشگاه روسی برای انتقال قطعی او به دنبال جذب طاهری به صورت قرضی هستند.

در این خصوص مدیران پرسپولیس رایزنی های خود با روبین کازان را انجام دادند و رضایت اولیه آنها را نیز گرفته‌اند. با وجود انجام نامه‌نگاری های اولیه اما تعطیلات هفته گذشته تاسوعا و عاشورا در ایران و همچنین تعطیلی شنبه و یکشنبه در اروپا سبب شد تا کار کسری به تاخیر بیفتد.

در این شرایط پرسپولیسی‌ها امروز بار دیگر مذاکرات کتبی خود با روبین کازان را ادامه داده‌اند و به نظر می‌رسد تا پایان هفته جاری مسئولان روسی به طور رسمی موافقت خود با انتقال طاهری را اعلام کنند.

مدیران پرسپولیس در انتظار اخذ رضایتنامه رسمی کسری طاهری هستند تا بتوانند از این بازیکن جوان رونمایی کنند و در فصل جدید از او بهره بگیرند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سرخ

بازیکن قرضی که تو خارج بازی میکنه ، نمیشه بازی کنه تو لیگ

Farhad red

هرکی موافق این ترکیبه لایک بده
نیازمند
آریا یوسفی کنعانی حزباوی خارجی
نورالهی حبیبی نژاد
محمودی ،هاشم نژاد
علی پور طاهری
ذخیره ها ،گندمی ،ایری،معامله گری،مهدی گودرزی،سرگیف،قربانی،اورنوف ،فرهان جعفری،عمری،ابوالفضل رزاق پور

Farhad red

به کسری طاهری،اریا یوسفی،حزباوی،مهدی گودرزی،فرهان جعفری،محمدقربانی،دانیال ایری،نیاز داریم .

ققنوس

هنوز اون اصل کاری یعنی رضایت باشگاه روسی رو نگرفتن بعدش دادار دودور راه انداختن،چقدر از این مدیریت ناشی و آماتور حرص بخوریم