مقالات فوتبال

کریمى تکلیفش را با پرسپولیس و تیم ملى روشن کند

مرجع خبری پرسپولیس : على کریمى یک بازیکن خاص در فوتبال ما محسوب مى شود. بازیکنى محبوب و دوست داشتنى که بودنش یک دردسر است و نبودنش هزار دردسر اما چه بخواهیم و چه نخواهیم، على کریمى در فوتبال ایران و حتى آسیا یک استثنا محسوب مى شود.

در سال ۸۸ کریمى ۲ ویژگى خاص داشت که یکى مربوط به پرسپولیس و دیگرى در مورد تیم ملى بود. حکایت او و پرسپولیس به اواخر لیگ هشتم حرفه اى ودرگیرى هایش با عباس انصارى فرد مدیر عامل وقت باشگاه برمى گشت که باعث شد مشکلات زیادى بین آنها به وجود بیاید و در نهایت شماره ۸ سرخپوشان از این تیم جدا شد و به استیل آذین رفت. بعد از جدایى انصارى فرد از پرسپولیس، على کریمى اعلام کرد که پرسپولیس برایش مهم است و مى خواهد به این تیم برگردد اما قوانین اجازه نمى دهد چون انصارى فرد لیست این تیم را پر کرده است.در بازى رفت پرسپولیس و استیل آذین هم شاهد اتفاقات جالبى بودیم. على کریمى پیراهن فصل قبل پرسپولیس را زیر پیراهن استیل آذین پوشیده بود و وقتى که از زمین اخراج شد پیراهن استیل آذین را درآورد و به گوشه اى پرت کرد تا پیراهن پرسپولیس و عشق واقعى على کریمى به این شکل نمایان شود. بعد از بازى هم کریمى در مصاحبه اى اعلام کرد که از باخت پرسپولیس ناراحت است.

البته این حق على کریمى به عنوان یک فوتبالیست حرفه اى و با شرف است که براى موفقیت تیمش تلاش کند.در رابطه با تیم ملى هم على کریمى در سال۸۸ عملکرد متفاوتى در مقاطع مختلف داشت. در راه صعود به جام جهانى۲۰۱۰ آفریقاى جنوبى و در روزهایى که جامعه فوتبال از او خواست تا براى کمک به تیم ملى اگر کدورتى هم با على دایى دارد به تیم ملى برگردد، على کریمى قبول نکرد. هر چند که طرفین با هم آشتى هم کردند اما کریمى اعلام کرد که مرغ او یک پا دارد و به تیم ملى بر نمى گردد. پس از خروج على دایى از تیم ملى و حضور افشین قطبى در راس هدایت تیم ملى، على کریمى دوباره در جمع ملى پوشان حاضر شد و در ۳ بازى پایانى ما مقابل کره شمالى، امارات و کره جنوبى شرکت کرد اما تیم ملى به جام جهانى صعود نکرد تا هواداران فوتبال ایران حسرت به دل بمانند. بعد از این ناکامى على کریمى به همراه مهدى مهدوى کیا و وحید هاشمیان از تیم ملى خداحافظى کرد و در مسابقات مقدماتى جام ملت هاى آسیا شرکت نکرد تا اینکه به بازى تشریفاتى با تایلند در تهران رسیدیم. قطبى دوباره او را به اردو دعوت کرد و على کریمى که از تیم ملى خداحافظى کرده بود، ساکش را روى دوشش انداخت و گفت به خاطر مردم به تیم ملى برمى گردم و در این بازى تشریفاتى هم بازى کرد. در حالى که تیم ملى به جام ملت هاى آسیا صعود کرده بود، کدام مردم مدنظر کریمى بود برخى ها نفهمیدند چون اگر قرار بر شادی مردم بود که  آن روزى که همگان از کریمى درخواست مى کردند در راه صعود به جام جهانى ۲۰۱۰ کمک کند به تیم ملى بر مى گشت.ما در مورد بعضى از شخصیت هاى ورزشى مثل محمد مایلى کهن میانه رو هستیم و فقط اتفاقاتى که پیرامون آنها رخ مى دهد را پوشش مى دهیم یعنى نه موافق این نوع مصاحبه هایش هستیم ، نه مخالفش اما اى کاش على کریمى به عنوان یک بازیکن محبوب تکلیفش را روشن کند که بالاخره پرسپولیس را دوست دارد یا نه؟ یا اینکه از تیم ملى خداحافظى کرده یا نه؟ شاید او براى خودش یک حق ویژه قائل است که هر وقت بخواهد مى تواند به تیم ملى بیاید و هر وقت که نخواست براى تیم ملى بازى نکند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها