حواشی

فعلا هرچه دایی خواسته نشدنی است!

مرجع خبری پرسپولیس : کاشانی سقف قرارداد پرسپولیس را ۴۰۰ میلیون تومان اعلام کرده اما هر گزینه ای که دایی روی آن دست می گذارد بالاتر از ۷۰۰ میلیون می خواهند!

 

با وجود اینکه تصور می شود داستان نقل و انتقالات پرسپولیس بعد از پایان رقابت‌های لیگ و جام حذفی استارت می‌خورد و فعلا خبری از تحرکات باشگاه در این‌باره نیست اما در حقیقت هم حبیب کاشانی و هم علی دایی مدتی است که فعالیت خود در این رابطه را آغاز کرده‌اند. علی دایی که مدام در مصاحبه‌های خود می‌گوید نه لیست مازاد دارد و نه لیست درخواستی‌اش را به کاشانی داده، مدتی است که لیست بازیکنان مد نظر خود را در اختیار سرپرست باشگاه قرار داده و کاشانی هم پیگیر امور مربوط به شروع مذاکرات با مهره‌های مورد نظر سرمربی پرسپولیس است.

 
دیروز حبیب کاشانی در تمرین پرسپولیس آفتابی شد اما این حضور مسوول باشگاه، برعکس آنچه در هفته گذشته در ۳ روز متوالی اتفاق افتاد، نه برای روحیه دادن و کنار تیم بودن بلکه در رابطه با چگونگی جذب نفرات جدید بود.

 

 

 کاشانی که دیروز دقایقی با میثم بائو، محمد منصوری و کریم باقری صحبت کرد، سراغ حسین عبدی و علی دایی هم رفت تا جلسات سرپایی او نشان دهد حاج حبیب برای در میان گذاشتن مطالب مهمی به ورزشگاه شرکت واحد آمده است.

 

 هرچند که صحبت ۱۰ دقیقه‌ای کاشانی و دایی در میانه میدان با توجه به شوخی و خنده‌های آنها جدی به نظر نمی‌رسید اما مسوول باشگاه نکته مهمی را به سرمربی تیمش انتقال داد. کاشانی دیروز کلاسوری قرمزرنگ در دست داشت که آن کلاسور قرمز حاوی مطالب مربوط به بازیکنان مد نظر دایی بود. کاشانی اما برای به هدف رساندن آنچه در کلاسور قرمز وجود دارد با ضابطه جلو می‌رود و نمی‌تواند محدودیت‌های باشگاه دولتی پرسپولیس را زیر پا بگذارد. کاشانی سقف قرارداد سال آینده را ۴۰۰ میلیون اعلام کرده اما تا حالا هر گزینه‌ای که مورد نظر دایی است، بالاتر از این مبلغ می‌خواهند.

 

 سرپرست باشگاه دیروز این مطلب مهم را به گوش علی دایی رساند و اعلام کرد از خیر گزینه‌هایی که اعلام می‌کنند رقم‌شان حداقل ۷۰۰ میلیون است بگذرد. در عین حال قرار شده دایی و کاشانی بعد از پایان رقابت‌های لیگ و بازی سپاهان، جلسه‌ای در این رابطه داشته و راه حلی برای بستن تیمی قدرتمند، بدون صرف بودجه‌ای هنگفت پیدا کنند. حبیب کاشانی قبل از ترک ورزشگاه شرکت واحد، جلسه‌ای با محمود خوردبین در یکی از کانکس‌های ورزشگاه داشت که احتمالا مربوط به مسائل داخلی تیم بوده است.

 

منبع: ایران ورزشی

 

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها