
ساندیتایمز: بازیکنان انگلیس باید خجالتزده باشند
مرجع خبری پرسپولیس : یک روزنامه چاپ لندن نوشت: به جای هواداران، بازیکنان تیم ملی انگلیس باید خجالتزده باشند.
روزنامه ساندیتایمز مانند تقریبا همه نشریات چاپ این کشور در شماره روز دوشنبه (امروز)، صفحات زیادی را به بازی روز گذشته برابر آلمان و باخت تحقیرآمیز ۴ بر یک اختصاص داد.
این نشریه در گزارشی که نوک انتقادات را متوجه بازیکنان تیم این کشور کرده، ابتدا تصاویری از اندوه هواداران در محل ورزشگاه پس از باخت و نیز چند نقطه کشور منتشر کرد و گزارش خود را با این جمله شروع کرد: به جای این همه هوادار با احساس در آفریقایجنوبی و داخل کشور، بازیکنان تیم باید شرمگین و خجالتزده باشند.
این روزنامه نوشت: متاسفانه در بازی با آلمان، اتفاق عجیبی روی داد تا شکستی تلخ و غمبار رقم خورد. تلخی و ناراحتی این باخت آنقدر سنگین و گسترده است که هواداران را به گریه وادار کرد؛ اما آنها سزاوار چنین عکسالعملی نیستند. به جای این همه احساس، بازیکنان و اعضا تیم که غرق در غرور بیهوده بودند، بایستی شرمسار باشند.
این نشریه در کنار ایرادی که از داور اروگوئهای به خاطر عدم قبول گل صحیح لمپارد گرفت، ناکامی در این دیدار را متوجه کل تیم قلمداد کرد.