
گزارش تمرین امروز: تأخیر دایی، شوت زنی بی دقت بازیکنان و پنالتی زدن اوسال
مرجع خبری پرسپولیس : تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تهران از ساعت ۱۸:۴۰ بعدازظهر امروز در زمین شرکت واحد و در غیاب کریم باقری دنبال شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا زیر نظر حسین عبدی به دویدن، حرکات کششی و نرمشی پرداختند و سپس در گروه های دونفره تمرینات هوایی را انجام دادند. در مرحله بعدی نیز به ۴ گروه تقسیم شدند و پاسکاری در حال حرکت و مرور کارهای تاکتیکی را در دستور کار خود قرار دادند. پرسپولیسی ها همچنین در دو گروه به شوت زنی به سمت دروازه پرداختند.
شوت زنیهای بی تفاوت بازیکنان پرسپولیس در تمرینات امروز باعث شد تا صدای دایی درآید. البته گفتنی است بازیکنان پرسپولیس در این تمرین بیشتر به گفت و گو و خنده با یکدیگر می پرداختند این موضوع در شرایطی بود که وقتی توپ یکی از بازیکنان به شدت به خودرو یکی از خبرنگاران برخورد کرد همه با یکدیگر در کنار عکاسان خبری به لبخندزدن پرداختند.
* علی دایی با ۱۵ دقیقه تأخیر در تمرین امروز حضور پیدا کرد. دایی پس از حضورش در جلسهای با کادر فنی شرکت کرد.
* صد هوادار در تمرین امروز حضور داشتند. آنها به شدت از غیبت خود در ورزشگاه آزادی در دیدار مقابل سایپا ناراحت بودند و این کار فدراسیون فوتبال را زیر سؤال بردند البته هواداران با یکدیگر صحبت میکردند و شعاری در این زمینه ندادند.
* برنامه قرعه کشی جام حذفی توسط محمود خوردبین به علی دایی داده شد.
* در تمرین امروز باز هم علی دایی در ترکیب اصلی خود نسبت به دو بازی قبل تغییراتی انجام داده بود او سپهر حیدری را جایگزین شیث رضایی کرد و حمید علی عسگر را در جناح چپ پرسپولیس مورد آزمایش قرار داد همچنین حسین بادامکی نیز جایگزین مازیار زارع شده بود.
* در تمرین امروز هروه اوسال دقایقی به زدن پنالتی پرداخت.
* آنالیزور تیم فوتبال پرسپولیس امروز با نت برداری از تمرین به شدت عملکرد بازیکنان را زیر نظر داشت. قرار است فردا فیلم دو بازی گذشته سایپا در هتل محل اقامت قرمزپوشان مورد بازبینی قرار گیرد.
* علی دایی مانند روز گذشته در تمرین امروز تأکید زیادی بر دادن پاسهای سالم و با هدف و چرخاندن توپ بدون حرکات اضافی فردی داشت. او سعی کرد دقایقی با هرکدام از بازیکنان پرسپولیس به صورت جداگانه صحبت کند.