
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دیدار با راهآهن برگزار شد
مرجع خبری پرسپولیس : آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس تهران قبل از دیدار با راهآهن برگزار شد.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس تهران قبل از دیدار با راهآهن از ساعت ۱۷:۴۵ بعدازظهر امروز در ورزشگاه شرکت واحد برگزار شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس پس از جلسهای ۳۰ دقیقهای با کادر فنی به گرم کردن، حرکات کششی، سانت از جناحین و دفع توپ، شوتزنی، پنالتی و مهار توپهای بلند پرداختند.
* در تمرین امروز تنها مجتبی شیری به دلیل مصدومیت غایب بود.
* در ابتدای تمرین جلسه ۳۰ دقیقهای بین بازیکنان و کادر فنی برگزار شد.
* حسین عبدی در اقدامی عجیب وقتی که با سؤال یکی از خبرنگاران مواجه شد که جلسه کادر فنی با بازیکنان در چه موردی بود گفت: این مورد به چه درد شما میخورد اگر قرار بود به شما بگوییم میگفتیم.
* دایی در تمرین امروز برنامههای ویژهای برای مهار توپهای بلند در محوطه 18قدم داشت.
* تیاگو به مدت ۵۰ دقیقه اختصاصی تمرین کرد.
* مجتبی شیری، بادامکی، پروین، رضایی و رحمان احمدی اختصاصی تمرین کردند.
* کریم باقری زودتر از سایرین زمین شرکت واحد را ترک کرد. وی به احتمال فراوان در بازی مقابل راهآهن حضور دارد.
* حضور فرزند کریم باقری نیز در تمرین امروز بسیار جالب بود. وی در کنار سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.
* در پایان تمرین امروز گفته شد نام بازیکنانی همچون مجتبی شیری، تیاگو، آرفی، آقازمانی، منصوری و شکوری از لیست پرسپولیسیها برای بازی مقابل راهآهن خارج شده است.
* پرسپولیسیها پس از تمرین امروز راهی هتل اسپیناس شدند تا خود را برای بازی فردا آماده کنند.