فوتبال مرکز کشور

طالبی در سه راهی کره ، ذوب ، استقلال تصمیم می گیرد

مرجع خبری پرسپولیس : مدافع فصل گذشته تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: از باشگاه استقلال اجازه گرفتم که ابتدا با ذوب‌آهن مذاکره کنم.

 

فرشید طالبی که برای انجام مذاکره با مسئولان یک تیم کره ای به دبی سفر کرده بود اظهار داشت: جلسات خوبی را با مسئولان این یک تیم داشتم. تا ۷۰ درصد هم به توافق رسیدیم اما از آنها خواستم برای توافق نهایی اول پیشنهادهای ایرانی را بررسی و سپس تصمیم گیری کنم. البته پیشنهادی هم از یک تیم روسی دارم و به این پیشنهاد هم هنوز جوابی نداده ام.

وی در پاسخ به این سؤال که مذاکراتش با استقلال به کجا رسید، گفت: دیروز با مسئولان این تیم صحبت می کردم و از آنها اجازه گرفتم که ابتدا با ذوب‌آهن به مذاکره بپردازم. اگر با این تیم برای تمدید قرارداد به توافق نرسیدم با استقلال صحبت می کنم. می خواهم تکلیفم را زودتر روشن کنم تا بدنسازی خوبی انجام دهم. تا آخر هفته تصمیم می گیرم.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها