null

 

مصاحبه ها

کاظمیان: دوست نداشتم با ذهن درگیر در پرسپولیس بمانم

وینگر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دوست داشتم به تیمی بروم که شانس بالایی برای بازی داشته باشم.

محمدامین کاظمیان درباره پیوستن به گل‌گهر سیرجان گفت: خوشحالم که به استان خودم برگشتم و می‌خواهم فوتبالم را در گل‌گهر ادامه دهم. گل‌گهر باشگاهی با ساختار حرفه‌ای است و امکانات لازم در اینجا فراهم شده تا هر بازیکنی با تمرکز کامل فقط به تمرین و فوتبال فکر کند. باید از اعتماد آقای مهدی رحمتی و همچنین مسئولان باشگاه گل‌گهر تشکر کنم و امیدوارم بتوانم عملکرد خوبی در این تیم داشته باشم.

وی افزود: رحمتی در سال‌های اخیر یکی از مربیان موفق فوتبال ایران بوده و سابقه مربیگری در آسیا را هم در کارنامه دارد. بدون شک در سال‌های آینده بیشتر از او خواهیم شنید و خوشحالم که فرصت کار کردن با چنین مربی‌ای را دارم.

کاظمیان درباره جدایی از پرسپولیس و اتفاقاتی که باعث این تصمیم شد، اظهار داشت: قبل از اینکه مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شود، در حال بررسی پیشنهادها بودم. آقای تارتار به من لطف و تمایل داشت بمانم و باشگاه پرسپولیس هم موافق جدایی من نبود، اما در نهایت تصمیم گرفتم جدا شوم، چون دوست داشتم در تیمی بازی کنم که شانس بیشتری برای حضور در ترکیب ثابت داشته باشم.

بازیکن پیشین پرسپولیس تصریح کرد: هدف اصلی من رسیدن به پیراهن تیم ملی است و امیدوارم با عملکرد خوبم بتوانم همراه تیم ملی در جام ملت‌های آسیا حضور داشته باشم. برای رسیدن به این هدف باید در تیمی بازی می‌کردم که فرصت بیشتری برای حضور ثابت در ترکیب داشته باشم.

وی درباره روند انتقالش به گل‌گهر گفت: بعد از اینکه بحث انتقال پوریا لطیفی‌فرد به پرسپولیس مطرح شد، باشگاه پرسپولیس با مدیران گل‌گهر به توافق رسید و پیوستن من به گل‌گهر هم بخشی از توافقی بود که بین دو باشگاه انجام شد. امیدوارم فصل آینده اتفاقات خوبی هم برای من و هم برای گل‌گهر رقم بخورد.

کاظمیان در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نبود در پرسپولیس می‌ماند و برای حضور در ترکیب رقابت می‌کرد، گفت: در پستی که من بازی می‌کنم، ترافیک بازیکن زیاد بود و دوست نداشتم با ذهنی درگیر در پرسپولیس بمانم. رقابت کردن یک بخش از ماجراست، اما اینکه یک بازیکن بتواند با ذهنی آزاد کیفیت واقعی خودش را در تمرین و مسابقه نشان دهد، موضوع مهم‌تری است. احساس کردم برای ادامه فوتبالم باید تمرکز کامل داشته باشم. دوست داشتم در تیمی باشم که به صورت ثابت بازی کنم و دغدغه ذهنی نداشته باشم.

او خاطرنشان کرد: در یک فصلی که در پرسپولیس حضور داشتم، تجربه‌های ارزشمندی به دست آوردم و بسیار خوشحالم که بخشی هرچند کوچک از تاریخ بزرگ باشگاه پرسپولیس بودم. برای این باشگاه و هوادارانش آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم اتفاقات خوبی برای آنها رقم بخورد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Saeed

وقتی هوادارا فشار میارن که فلان بازیکن رو باید بگیرید نتیجه میشه این….
کسی که در طی 10 تا 15 سال فقط یک فصل خوب داشته بازیکن خوبی نیست
لطفا بازیکنها رو الکی بزرگ نکنید

بیش از 2 دهه ست که لیگ بازیکن خوب بیرون نداده
الان یه عده میان میگن طارمی
طارمی کدوم لیگ معتبر بازی کرده (نمیکت نشین بوده همش).

Dani

چی میگی داداش ؟ اتفاقا هم تارتار بعد دوتا بازی دوستانه و هم باشگاه بخاطر قراداد سنگینت و هم هوادارا بخاطر بازی ضعیفت میخواستن تشریف ببری دیگ

امیر

یه زمانی بازیکنها تو آرزوشون این بود بیان پرسپولیس که به تیم ملی برسن و ترانسفرشن به اروپا هم یه پول درشت خودشون می‌گرفتند هم یه کمک به باشگاه میشد..طرف اول بسیار ضعیف کارکرد برای پرسپولیس همون بهتر رفت ببنید جوون‌ها رو نمیاد بجنگه که فیکس بازی کنه تو تیم بزرگ پرسپولیس برمیگرده گل گوهر اونجا میگه فکرم آزاده تر بشه برسم تیم ملی به خدا که خنده دار قلعه نویی ضعیفه ولی ما هم دیگه بازیکن با کیفیت خیلی تاپ نداریم از امین کاظمیان با این طرز تفکر شروع کن

داود

برو از دور افق نگاه تو بنداز به تیم های پایین جدول بازیکن که نیومده پر از حاشیه شدی به جای بازی خوب تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواهد شک نکن سال بعد باید بری لیگ دسته یک بازی کنی تجربه کسب کنی بعد بیا شاید فرجی شد که دیگه پیر شدی

آرتا

واقعیتش در حد پرسپولیس نبودی!