null

 

مصاحبه ها

درخشان: پرسپولیس از ۲۰ دقیقه اول استفاده کرد اما نیمه دوم در حد نامش نبود

پیشکسوت پرسپولیس از عملکرد این تیم در نیمه دوم دیدار برابر شمس آذر قزوین انتقاد کرد.

حمید درخشان در گفتگو با ایسنا، درباره عملکرد پرسپولیس در دیدار برابر شمس آذر قزوین که با برتری ۲ بر صفر این تیم همراه بود، اظهار کرد: پرسپولیس در ۲۰ دقیقه اول بازی تا حدودی برنامه برای رسیدن به گل داشت و از آنجا که شمس آذر نیز هماهنگی خوبی در این دقایق نداشت، پرسپولیس توانست از ۲۰ دقیقه اول حداکثر استفاده را ببرد و با ارسال های خود از کناره ها و دوندگی خط هافبک و توپگیری عمری به گل برسد.

کاپیتان سابق پرسپولیس و تیم ملی، افزود: در ۴۵ دقیقه دوم پرسپولیس اصلا در حد نام بزرگ پرسپولیس نبود تا جاییکه اگر اسم پرسپولیس را از روی تیم بر می‌داشتید در حد یک تیم محلی و مبتدی و بدون برنامه بود اما در مقابل، شمس آذر در نیمه دوم بهتر از پرسپولیس بازی کرد و مالکیت و کنترل میدان را در دست داشت. از آنجاییکه تجربه شمس آذر انقدر زیاد نبود نتوانست خطر زیادی را بر روی دروازه پرسپولیس ایجاد کند اما مالکیت بیشتری داشت و اجازه نداد پرسپولیس موقعیتی داشته باشد.

وی درباره دلایل افت پرسپولیس در نیمه دوم، گفت: یک مقدار تحت فشار هستند اما از همه مهمتر این بود که هماهنگی و نظم در تیم وجود نداشت. این موضوع مساله مهمی است و رفع آن باید در دستور کار باشد. از سوی دیگر تعویض هایی هم که پرسپولیس در نیمه دوم داشت اصلا تاثیری بر روی روند بازی نداشت و این جوانانی که به میدان آمدند سردرگم بودند و تکلیف خود را در زمین نمی دانستند.

درخشان ادامه داد: پرسپولیس در نیمه دوم یک تیم مبتدی بود و شمس آذر در ۴۵ دقیقه دوم مالکیت توپ را در دست داشت و پرسپولیس فقط دفاع می کرد که این موضوع برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس اصلا اتفاق خوبی نیست و می‌تواند جلوی تیم های قوی‌تر مشکل ساز شود.

پیشکسوت پرسپولیس درباره حواشی مربوط به حضور علی شیخ الاسلامی به عنوان آنالیزور در پرسپولیس به عنوان فردی که سابقه حضور در استقلال را داشته است، گفت: انتخاب نفرات از اختیارات هر مربی است و ایرادی به آن نمی‌گیریم اما نکته کلیدی این است تیمی که روانه زمین می شود چه عملکردی داشته باشد. مخصوصا جوانانی که در نیمه دوم باید خیلی بهتر و یا کیفیت تر باشند. آنچه در ذهن من بود این بود که این جوانانی که در نیمه دوم آمدند خیلی بهتر باشند اما در این بازی هیج چیزی از آن ها ندیدم که در حد تیمی مثل پرسپولیس بازی کنند. شاید در بازی های بعدی نمایش بهتری داشته باشند اما در این بازی اصلا عملکرد خوبی در نیمه دوم نداشنند.

وی در پایان گفت: امیدوارم پرسپولیس در ادامه روند بهتری داشته باشد چرا که پرسپولیس نیاز دارد شرایط خود را خیلی بهتر کند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
9 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
مصطفی

آقای درخشان نیاز نیست شما نظر بدین تیم خوب بازی کرد حرف نزنید بهتره

محسن

کی گفت نظر بدی بیماری تا یه مربی میاد به تیم دهنت راباز میکنی برو سواد دار شو.یاد بگیر اموزش ببین بعد گفتن حرف بزن بعد اظهار نظر کن حرف نزدی نمیگن لالی

مسعود

شما پیشکسوتان هم خودتون هیچ کاری واسه پرسپولیس نمیتونید انجام بدید ، حالا هم نشستید کنار گود می گید لنگش کن اتفاقا تیم تحت هدایت آقا مهدی بهترین شروع تاریخ لیگ برتر رو انجام داده و کاملا به بازی مسلط بود و یک خطر جدی هم روی دروازه ما ایجاد نشد به توجه به اینکه تیم تقریبا ۸۰ درصد جدید و جوانتر شده و تازه حالا شروع فصل هست صددرصد این تیم خیلیدخیلی بهتر شده و اگه شما سنگ اندازی نکنید من شک ندارم پرسپولیس با این بازیکنان و این کادر فنی مدعی اصلی هر سه جام امسال خواهد بود بدون شک❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قرمزته

جان ما یکی از افتخارات خودتو تو دوران مربی گری تو بگو خوبه تیم برد اگه می باخت چی

فوادپرسپولیسی

جناب درخشان اجازه بده بچه ها کارشون رو انجام بدن

عماد ایرانی

آقای درخشان با احترام از شما می‌خواهیم در مورد بازی تیم یک چند هفته حرف نزنی تو از فوتبال روز
چیزی نمی‌دانی تحلیل تو یک ریال ارزش نداره فقط
قصد داریم تیم. ا خراب کنی دوفصل است که زیاده گویی می‌کنی اگر ساکن نشی از روز سکوها آنچه لازم
بدانیم نثار نمی‌کنیم بی کن تو در پرسپولیس جایی نداری تو از هر دشمنی بد تری بعد از این با احترام از دو پلاتو حرف نمی‌زنیم .

محمد

جناب گواردیولا شما اگر خودت الان مربی بودی هزاتا بهانه میاوردی بازی اول بوده نتیجه هم حوب بوده همون نیمه دوم هم بد نبودیم طبیعی که تیمی که کلی تغییر داشنه و جوانگرایی کرده دو گل هم جلو بوده یک مقدار عقب بکشه وبازی رو مدیریت کنه مهم این بود که برعکس پارسال زیاد موقعیت به حریف ندادیم پس لطف کن منصفانه نطر بده واسترس برای بازیکنای جونمون درست نکن که تمرکزشون از دست بدن هر چند میدونم از این که شما سرمربی نزاشتن بهت فشار اومده زمانی که بازی میکردی بازیکن بزرگی بودی و تو عرصه مربیگری قبول که این کاره نیستی وگرنه حداقل یک تیم درست وحسابی بهت پیشنهاد کار میداد

امین

چقدر زر مفت میزنی، آخه تو سر پیازی یا ته پیاز که هرکسی مربی پرسپولیس میشه از هفته اول ناله هاتو شروع میکنی

سام

آقای درخشان عزیز تحلیل تون از بازی در حد یه نوجوون 12-13ساله دو آتیشه هست
چه توقعی از تیمی که 70 درصد ترکیبش و سرمربیش رو جابجا کرده و آخرین رتبه ش 5 لیگ بوده، دارین!!!!
لطفاً به این تیم جوان فرصت بدید و بی رحمانه نتازید تا این جوونا روحیه بگیرن