null

 

اخبار مدیران

جلسه حدادی با مربیان آکادمی پرسپولیس

نشست دکتر پیمان حدادی با مدیران و اعضای کادرفنی آکادمی باشگاه برگزار شد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، نشست دوره ای دکتر پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با مدیران و کادر فنی آکادمی برگزار شد.

پیگیری امور مربوط به آغاز فعالیت و برنامه‌های آماده‌سازی بازیکنان در رده‌های مختلف سنی از موضوعات مهم مطرح‌شده در این جلسه بود.

در این جلسه که با حضور اعضای شورای آکادمی برگزار گردید، مدیران و اعضای کادرفنی هر ۴ رده سنی تیمهای پایه به ارائه گزارش عملکرد جامعی از فعالیتهای اخیر خود پرداختند و نقطه نظرات و دیدگاههای مختلف در خصوص مسائل آموزشی و فنی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

از جمله محورهای اصلی این نشست، پیگیری امور مربوط به آغاز فعالیت بازیکنان در تمام رده های سنی و همچنین بررسی راهکارهای عملیاتی برای حرفه ای سازی بازیکنان مستعد در رده های پایه بود.

مدیرعامل باشگاه بر اهمیت سرمایه گذاری بر روی استعدادهای جوان و هموار کردن مسیر پیشرفت آنها برای حضور در تیم بزرگسالان تأکید کرد و این موضوع را یکی از اولویت های استراتژیک باشگاه در راستای توسعه پایدار و کسب مجوزهای حرفه ای عنوان نمود.

اشتراک
مطلع شدن
guest
2 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
خون آبی

انشاالله لیگی زیبا و پر گل داشته باشیم.

فرهاد

ای کاش از خرید بازیکن راحت بشیم این چند سال خیلی خریدهای معمولی و داخلی یا خارجی با پول هنگفت و اکثرا مسن انجام شد امثال آقاخانی سرلک نعمتی فرجی اسدبیگی احمدی مهری العملود اوریه ژائو باهویی دیاباته پهلوان ریگی و ….چه بسا به جای این همه خرید به بازیکن آکادمی فرصت داده می شد بهتر بود. زارع شهرآبادی ایری لطیفی محمودی و …رشد یافته همین آکادمی ها هستند.