مقالات فوتبال

معادله چند مجهولی سرخپوشان لیگ برتر

 

مرجع خبری پرسپولیس : معادله چند مجهولی سرخپوشان لیگ برتر  ! خروجی‌های پرسپولیس ، ورودی‌های استیل آذین

استیل آذین که پس از دو سال حضور در فوتبال ایران جواز صعود به لیگ برتر را به‌دست آورد حالا می‌خواهد در لیگ نهم به عنوان یک پدیده ظاهر شود. البته پدیده‌ای که ستاره‌های زیادی را در اختیار خواهد گرفت اما در این میان اتفاقات مهم و درنوع خود جالبی شاید رخ بدهد و به نوعی سرنوشت آنها روی پرسپولیس اثر بگذارد.
اگر تمام این پیش‌بینی و صحبت‌های انجام شده نهایی شود آن‌وقت بی‌تردید در لیگ جدید شاهد تیمی خواهیم بود که بر کیفیت و جذابیت مسابقات می‌افزاید.
از رأس باشگاه تا کادر فنی، بازیکنان و حتی تدارکات از کسانی خواهند بود که سابقه فعالیت در پرسپولیس را دارند، در این‌صورت استیل‌آذین نه به‌عنوان تیم دوم پرسپولیس بلکه به‌عنوان تیمی که می‌خواهد در جمع مدعیان خودی نشان دهد وارد مسابقات خواهد شد. آنها برای رسیدن به این مهم انگیزه‌های لازم را دارند.

لیست مازاد پرسپولیس
احتمالا نگاه اول مسوولان استیل آذین به لیست مازاد پرسپولیس است. البته آنها از تیم فعلی خود حتما چهار پنج بازیکن یا بیشتر را حفظ می‌کنند اما ترکیب ۱۱ نفره این تیم در لیگ برتر را نفرات جدید شکل می‌دهد. ضمن اینکه باید در نظر داشت استیل‌آذین فقط ۶ بازیکن لیگ برتری می‌تواند جذب کند و به همین دلیل همه لیست مازاد پرسپولیس به کار آنها نمی‌آید. قطعا سرمربی جدید این تیم تمام جوانب را در نظر گرفته و از همین الان مذاکراتش با نفرات مورد نظر را هم انجام داده است.

سقف قرارداد بازیکنان در پرسپولیس
اگر استیل‌آذین بخواهد با تمام توان در لیگ حاضر شود و هدفش فقط بقا در جدول نباشد، آن‌وقت پرسپولیس باید برای حفظ ستاره‌هایش دست به جیب شده و سقف را بشکند. در غیر این‌صورت بازیکنان کلیدی‌اش برخلاف میل باطنی‌‌شان جدا خواهند شد و این چیزی نیست که انصاری‌فرد می‌خواهد. او مانده که ناکامی‌های فصل گذشته را جبران کند پس برای این مهم نیاز به ابزار دارد به‌خصوص در این‌روزها که اکثر تیم‌ها حتی هفته دوم تمرینات خود را پشت سر گذاشته‌اند. متقاعد کردن بازیکنانی که دو برابر پول پرسپولیس پیشنهاد دارند برای انصاری‌فرد سخت است.

خلیلی بر سر دوراهی
انصاری‌فرد می‌داند که حفظ بازیکنان کلیدی پرسپولیس می‌تواند برایش امتیاز بزرگی در نزد هواداران به حساب آید. یکی از این نفرات محسن خلیلی می باشد. باشگاه او را می‌خواهد اما نه به اندازه پولی که سال گذشته گرفته است. البته او گفته که اول باید تسویه‌حساب کند و بعد قرارداد می‌بندد. به‌نظر می‌رسد باشگاه مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان را به او پیشنهاد کرده اما خلیلی که سال قبل قرارداد حدود ۴۰۰ میلیون بسته، متقاعد کردنش با این مبلغ تقریبا شدنی نیست. او از استیل‌آذین هم پیشنهاد دارد و می‌داند در آنجا مبلغ بیشتری در قراردادش نوشته خواهد شد.
همه منتظر کریمی
حسین کعبی، سید مهدی رحمتی، مازیار زارع، محمد پروین و چند بازیکن دیگر با وجود پیشنهادهایی که از تیم‌های دیگر داشتند و حتی مذاکراتی هم با مسوولان آن تیم‌ها داشته‌اند اما هنوز قراردادی را امضا نکرده‌اند. به‌نظر می‌رسد آنها که جایگاه خود را در تیم ملی محکم می‌دانند، به دنبال انعقاد قراردادی بهتر هستند. در این میان استیل‌آذین بهترین گزینه خواهد بود و این‌طور که شنیده می‌شود آنها منتظر هستند تا علی کریمی تکلیفش روشن شود. اگر باشگاه پرسپولیس تا امروز با او تماس نگیرد به معنای آن خواهد بود که تمایلی برای تمدید قراردادش ندارد، آن‌وقت اگر کریمی به پیشنهاد هدایتی پاسخ مثبت بدهد، احتمال حضور رحمتی، کعبی و … در این تیم بسیار زیاد خواهد بود.

کاشانی می‌آید، کاشانی نمی‌آید
پس از منتفی شدن حضور حبیب کاشانی در پرسپولیس صحبت‌هایی مبنی بر آمدنش به استیل‌آذین شنیده شد هرچند خودش هیچ اظهار نظر رسمی در این زمینه نداشت. بعضی‌ها حضور کاشانی در این تیم را به‌عنوان مدیرعامل قطعی می‌دانند و برخی دیگر به همین اندازه از نیامدنش مطمئن هستند. البته از آنجا که استیل آذین یک تیم خصوصی است بحث دو شغله بودن کاشانی در صورت قبول مدیرعاملی آن به خودی‌خود منتفی می‌باشد. به‌هرحال و در ابتدا کاشانی باید موضعش را مشخص کند که اصلا تمایلی به آمدن دارد یا نه و بعد هم هدایتی رسما پاسخ این سوالات را بدهد.
استیلی در یک‌قدمی استیل آذین
حمید استیلی بعدازظهر پنج‌شنبه گذشته جلسه‌ای با حسین هدایتی داشت و برنامه‌هایش را هم ارائه داد تا مسوولان استیل‌آذین پس از بررسی آن و از جمع گزینه‌هایشان یک نفر را انتخاب کنند. برای این تیم نیز مثل پرسپولیس زمان به‌سرعت در حال سپری شدن است. به هرحال افراد نزدیک به هدایتی از قطعی شدن حضور استیلی در این تیم خبر می‌دهند در حالی‌که مالک باشگاه هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده است. قرار شده پس از معرفی سرمربی یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار و در آن سیاست‌های باشگاه برای لیگ نهم گفته شود.

شاید نیکبخت هم بیاید
علیرضا نیکبخت واحدی یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد و این‌طور هم که خودش گفته هیچ تمایلی برای عوض کردن پیراهن باشگاهش ندارد مگر اینکه پرسپولیس نخواهد با او ادامه دهد. در آن‌صورت نیکبخت می‌تواند توافق کرده و از پرسپولیس برود که البته این مساله اختیاری خواهد بود.
به‌هرحال اگر چنین شود آن‌وقت استیل‌آذین مقصد بعدی‌اش می‌باشد، به‌شرطی که این باشگاه موفق به جذب ستاره‌های مورد نظرش بشود. البته تمام این اتفاقات بستگی به خیلی مسائل فوتبالی دیگر دارد که باید دید در هفته جاری چه سرانجامی خواهد داشت.
دستیاران استیلی
حمید استیلی مذاکره‌اش را با هدایتی تایید و مدعی می‌شود که در صورت نهایی شدن آن قصد دارد با جذب چند بازیکن کلیدی تیم قدرتمندی را آماده مسابقات لیگ نهم کند. البته همان طور که استیلی دستیارانش را برای آمدن به پرسپولیس هم معرفی کرده بود بدیهی است علیرضا مرزبان، سعید عزیزیان و احمد کارو به‌عنوان آنالیزور کنارش خواهند بود. ضمن اینکه در صورت عدم توافق باشگاه دی استردا با جدایی مرزبان، احتمال حضور یک تمرین‌دهنده خارجی هم در استیل آذین زیاد می‌باشد.
هدایتی قرار است طی امروز و فردا وضعیت کادر فنی‌اش را مشخص کند.

کریمی و استیلی به هم می‌رسند؟
در حالی‌که شنیده می‌شود علی کریمی و حمید استیلی رابطه خوب و نزدیکی با هم ندارند اما گزینه سرمربیگری پرسپولیس خواهان حضور او در استیل‌آذین می‌باشد، چون می‌داند در اختیار داشتن بازیکنی مثل کریمی هم به لحاظ فنی و هم از نظر تماشاگران برای تیمش مفید خواهد بود. البته هنوز نه استیلی سرمربی این تیم شده و نه علی کریمی با آنها قرارداد بسته است اما اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد آن‌وقت حسین هدایتی بر سر دو راهی قرار گرفته و باید تصمیم درستی بگیرد

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها