اخبار استقلال

امیرآبادی : در مقابل استقلال بازی می کنم ، گل هم می زنم

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال فولادخوزستان که فصل گذشته در استقلال بازی می کرد، گفت:درطول فصل در دیدار های مقابل استقلال بازی خواهم کرد و حرفه ای فکر می کنم.

مهدی امیرآبادی روزپنجشنبه پس از دیدار مقابل پرسپولیس درجمع خبرنگاران، گفت: فوتبال یک ورزش حرفه ای است و مطمئن باشید در دیدار مقابل استقلال برای تیمم با همه علاقه ای که به تیم سابق خود دارم بازی می کنم و حتی اگر موقعیت گل داشته باشم آن را تبدیل به گل می کنم.

وی که فصل گذشته با پیدان شدن ماده «جک تری دی» در خونش و اتهام دوپینگ باعث زیر سوال رفتن قهرمانی تیمش در جام حذفی شده بود، در خصوص اینکه جدایی از استقلال برایش دشوار نیست، ادامه داد: من در مقابل بازیکنانی چون مجیدی و قربانی و خیلی از بازیکنان دیگر کسی نیستم و حتی آنها نیز این شرایط را تحمل کرده اند.

بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: متاسفانه در دیدار با پرسپولیس حواشی زیاد بود اما به آن توجه نکردم زیرا نمی خواهم به هیچ عنوان در این فصل وارد حاشیه شوم.

وی در خصوص تیم فوتبال فولاد خوزستان، تصریح کرد: حسین فرکی تیم بسیار خوبی را آماده کرده و مطئن باشید در طول لیگ از فولاد چیز های بیشتری خواهید شنید.

وی در خصوص تغییرات ظاهری خود اظهار داشت: از ناحیه بینی دچار شکستگی شده بودم و به همین دلیل آن را عمل کردم.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها