
در پرسپولیس چه می گذرد؟آپیا می رود هلب می آید
ظاهرا مانوئل ژوزه تمایل زیادی به همکاری با این بازیکن ندارد و خواهان جذب بازیکن مد نظر خودش از لیگ مصر می باشد.
به گزارش فوتبال آنلاین این روزها حضور استفان آپیا هافبک غنایی سابق تیمهای یونتوس و پارما در تمرینات تیم پرسپولیس به یکی از سوژه های اصلی مطبوعات و خبرگزاری ها تبدیل شده است.
این درحالی است که ابهامات زیادی از عقد قرارداد میان این بازیکن و تیم فوتبال پرسپولیس وجود دارد.
از یک سو مانوئل ژوزه تمایل زیادی به همکاری با این بازیکن ندارد و خواهان جذب بازیکن مد نظر خودش که از لیگ مصر می آید است و از طرف دیگر مبلغ بالای رقم قرارداد آپیا که ۳۵۰ هزار دلار ذکر شده،دلایلی هستند که سران این باشگاه در امضای قرارداد با این بازیکن مردد شوند .
بااین حال از راه رو های باشگاه پرسپولیس خبر می رسد که با وجود تمایل زیاد سردار به این انتقال امکان دارد این اتفاق نیافتد و آپیا به زادگاهش یعنی کشور غنا بازگردد.
البته در صورت به توافق نرسیدن این باشگاه با آپیا، آنها بلافاصله با الکساندر هلب بازیکن سابق آرسنال و بارسلونا که در حال حاضر در تیم باته بازی میکند وارد مذاکره خواهند شد.