نقل و انتقالات پرسپولیس

حوار باز هم نیامد ! او را ترسانده اند

مرجع خبری پرسپولیس : حوار ملامحمد ملی پوش عراقی تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود شنبه شب به تهران بیاید هنوز برای سفر به ایران اقدامی نکرده و خواستار دریافت قسط اول قراردادش قبل از سفر شده است.

حوار ملامحمد ملی پوش عراقی تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود شنبه شب به تهران بیاید هنوز برای سفر به ایران اقدامی نکرده و خواستار دریافت قسط اول قراردادش قبل از سفر شده است. مدیربرنامه های ملامحمد گفت: حوار می گوید اگر باشگاه پرسپولیس چک ۰۸۱ میلیون تومانی که در اختیار وکیل اش قرار گرفته را نقد کند بلافاصله به تهران می آید.

او بابت عدم دریافت حق و حقوقش نگران شده و عده ای نیز(ح.ه) در این میان با دادن اطلاعات غلط به این بازیکن شناخته شده سعی می کنند پرسپولیس را باشگاهی بدحساب جلوه دهند. باشگاه پرسپولیس هم تاکید دارد به محض رسیدن این بازیکن به تهران بخشی از قراردادش را پرداخت خواهد کرد و تا زمانی که او به ایران برنگردد و مبلغی به او پرداخت نخواهد شد. مدیربرنامه های ملامحمد در پایان گفت: در حال رایزنی با طرفین هستم تا به نوعی این مشکل را حل کنم و در مجموع فکر می کنم حوار تا دو روز دیگر به تهران بیاید.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها