فوتبال تهران

رضایتنامه ۶۰۰میلیونی، مانع پرسپولیسی شدن حدادی‎فر

شاید طی ساعات آینده اتفاقات جدیدی رخ داده و دوباره روند ماجرا را به مسیر دیگری هدایت کند.

یکی از بازیکنان مورد نظر باشگاه پرسپولیس قاسم حدادی‌فر هافبک ذوب‌آهن اصفهان بود، اما تقاضای مالی سنگین ذوبی‌ها احتمال انجام این انتقال را به حداقل رسانده است. مسئولان ذوب‌آهن برای رضایتنامه حدادی‌فر خواستار مبلغی حدود ۶۰۰ میلیون شده‌اند تا این هافبک طراح را به پرسپولیس بدهند.

گل به نقل از زندگی‌نیوز، بعد از رضا حقیقی که به عنوان اولین خرید نیم‌فصل به پرسپولیس پیوست، مسئولان این باشگاه تلاش خود را برای جذب یک هافبک بازی‌ساز آغاز کردند تا کمربند میانی تیم‌شان را محکم‌تر کنند. گزینه اول پرسپولیسی‌ها قاسم حدادی‌فر بود که ۶ ماه دیگر با ذوب‌آهن قرارداد دارد. بر همین اساس پرسپولیسی‌ها درخواست رسمی خود را به باشگاه ذوب فرستاده‌اند اما ذوبی‌ها برای رضایتنامه حدادی‌فر خواستار مبلغی در حدود ۶۰۰ میلیون شدند.

توافق پرسپولیس با عادل کلاه‌کج که صبح امروز خبرش اعلام شد به دنبال همین تقاضای سنگین ذوب‌آهنی‌ها اتفاق افتاد. اما شاید طی ساعات آینده اتفاقات جدیدی رخ داده و دوباره روند ماجرا را به مسیر دیگری هدایت کند. نباید این نکته را از نظر دور داشت که حدادی‌فر فقط ۶ ماه دیگر با ذوب اهن قرارداد دارد و این آخرین فرصت باشگاه اصفهانی برای کسب درآمد از راه فروش اوست.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها